Sudėtis: vabzdžių baltymai 26 %, žirniai, moliūgas 18 %, šviežia ėriena 16 %, paukštienos riebalai, žirnių baltymai, džiovintos obuolių išspaudos 3 %, hidrolizuotos vištų kepenėlės, lašišų aliejus 2 %, džiovinti rudadumbliai 0,5 %, džiovinti bazilikai 0,5 %, džiovinti čiobreliai 0,5 %.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 28 %, žali riebalai 13 %, drėgnis 10 %, žali pelenai 8 %, žalia ląsteliena 2 %, kalcis 1,6 %, fosforas 1,1 %, natris 0,2 %.
Sudėtyje yra ES patvirtintų natūralių antioksidantų: Iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304) ir rozmarino ekstraktas.
Energetinė vertė: metabolizuota energija 3 680 kcal/kg.